На 13 януари празнуваме Деня на българското кино. В условията на пандемия

...
На 13 януари празнуваме Деня на българското кино. В условията на пандемия
Коментари Харесай

Отбелязваме онлайн Деня на българското кино

На 13 януари празнуваме Деня на българското кино. В изискванията на пандемия той ще бъде маркиран по нетрадиционен метод - в една от огромните български за видеосъдържание ще могат да се гледат гратис 16 документални и 23 пълнометражни игрални кино лентата от последните години. За първи път толкоз доста родни заглавия ще доближат по едно и също време до публиката в цялата страна. Сред тях са " Безкрайната градина ", " Маймуна ", " Диви и щастливи ", " Писма от Антарктида ", " Слава ", " Посоки ", документалните филми на АГИТПРОП, Найо Тицин и още доста други.

" Българското кино е поело по един много упорит път. В последните години започнаха да се вършат от ден на ден български продукции, за което ние доста се радваме ", сподели артистът от " Откраднат живот "  Наум Шопов. " Колкото повече продукции се вършат, толкоз по-конкурентно ще става българското кино ", добави той. 

" Има напредък, който може единствено да ни радва, тъй като това е храна за душата. Трябва да има просвета, а не физкултура. Нямаме нищо срещу физкултурата, само че би трябвало да има и просвета ", разяснява неговият сътрудник от здравната драма Моньо Монев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР